Merkx - Creatief met raamfolies

Houd hinderlijk zonlicht tegen

In de zomermaanden kan de temperatuur in huis of op kantoor onaangenaam hoog oplopen. Een teveel aan zonnewarmte in huis of op kantoor zorgt voor overlast of op zijn minst irritatie. Niet bevorderlijk voor uw wooncomfort of concentratievermogen en werkplezier! Screens en andere zonwering helpen wel iets, maar tegen de tijd dat u deze laat zakken is de ruimte vaak al opgewarmd. De juiste raamfolie zorgt ervoor dat de ruimte goed verlicht blijft, maar vermindert de warmte van het zonlicht tot wel 78%! Ook in de winter is raamfolie een slimme keuze, want dan voorkomt de folie warmteverlies.

De voordelen van zonwerende raamfolies:

  • U geeft uw kantoor of woning een mooie uitstraling.
  • Raamfolie werkt altijd, in tegenstelling tot bijvoorbeeld screens en zonneschermen.
  • Uw ruimte wordt minder warm terwijl u wel profiteert van daglicht.
  • U heeft minder last van schittering op bijvoorbeeld uw beeldscherm.
  • Zonwerende folie vraagt geen onderhoud en gaat lang mee.
  • U heeft geen hinder van uv-straling, raamfolie houdt maar liefst 99% van de straling tegen.
  • Raamfolie voorkomt dat uw interieur of producten verkleuren.
  • Raamfolie is relatief goedkoop en eenvoudig aan te brengen door een specialist.

Creëer een optimale werkomgeving of prettig woonklimaat

Wij hebben vele soorten zonwerende en warmtewerende raamfolies in het assortiment, die tegelijkertijd de uv-straling tegenhouden. Er zijn folies met verschillende gradaties, voor elke situatie is er wel een variant. De meeste zonwerende raamfolies zijn zichtbaar, maar er zijn tegenwoordig ook kleurloze varianten.

Voor het Ministerie van Financiën in Den Haag verzorgt Merkx de installatie van zowel decoratieve als zonwerende raamfolie.

Zon- of warmtewerende raamfolie laten plaatsen

Het aanbrengen van zonwerende of warmtewerende raamfolie is een specialistische klus. De ervaren medewerkers van Merkx plakken de folie exact op maat en zorgen ervoor dat er geen luchtbelletjes tussen de folie en het raam ontstaan. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Neem voor een geheel vrijblijvende prijsopgave contact met ons op.