Merkx - Sterk in ontwerp

Autobelettering; rijdende reclame

Professionele autobelettering Black Cherry Tattoo

Met autobelettering maakt u reclame terwijl u gewoon aan het werk bent. Beletter of besticker uw auto of bestelbus en het gaat helemaal vanzelf! Autobelettering (of auto bestickering) is een van de meest effectieve én voordelige manieren om uw merk te presenteren aan uw potentiële klanten. Merkx zorgt ervoor dat uw boodschap de aandacht trekt op de weg. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe we een bedrijfsauto moeten beletteren, wat werkt en wat niet. Samen met u vinden wij dé manier om u te onderscheiden van uw concurrenten met een pakkend ontwerp. Of het nu gaat om een enkele auto, bus of een heel wagenpark, wij klaren de klus voor u. Wij ontwerpen, produceren en realiseren de bestickering van uw auto in eigen huis.

Professioneel en verzorgd

Autobelettering op bedrijfsauto Autoglaz

Uw bedrijfsauto is het rijdende visitekaartje van uw zaak. Natuurlijk moet autobelettering tegen een stootje kunnen en onder alle weersomstandigheden mooi blijven. Ga voor kwaliteit en kom naar Merkx Reclame voor uw autobestickering. We maken gebruik van de beste folies die er zijn met een lange levensduur. Bovendien werken we met de modernste apparatuur. Tel daar onze kennis en ervaring bij op en u bent gegarandeerd van een perfecte resultaat. U gaat de komende jaren fluitend de weg op met uw prachtig bestickerde auto!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsauto? Bel ons op 073 - 644 63 44 of neem contact met ons op via de contactpagina.

Autobelettering en striping door Merkx

Een kijkje in de keuken; het aanbrengen van autobelettering of striping op een auto of bedrijfswagen vraagt om een vaste hand en oog voor detail.