Merkx - Creatief met raamfolies

Meer rijplezier met getinte autoruiten

Getinte autoruiten

Met raamfolie verfraait u de uitstraling van uw auto, maar bovenal dempt raamfolie de schittering van zonlicht. Met getinte of geblindeerde autoruiten hebben u en uw passagiers daardoor veel minder last van de zon. Vooral bij laagstaande zon levert dit u veel rijplezier en niet te vergeten een veilige rit op! Ook blijft het in de auto iets koeler wanneer de zon op uw auto schijnt, en het interieur verkleurt minder snel.

Privacy en veiligheid

Zonwerende raamfolie voor uw autoruiten

Raamfolie minimaliseert de inkijk naar binnen, terwijl uw zicht naar buiten hetzelfde blijft. Doordat vanaf de buitenkant niet goed zichtbaar is wat er zich in uw auto bevindt, werken geblindeerde of getinte autoruiten preventief tegen inbraak. En wanneer dieven toch een poging doen is een bijkomend voordeel van auto raamfolie dat het uw ruiten verstevigt, waardoor ze lastiger zijn in te slaan. Mocht u onverhoopt betrokken raken bij een ongeval, blijven kleine glasscherven aan de raamfolie plakken. Hierdoor is er minder kans is op letsel. Merkx heeft speciale veiligheids- of inbraakvertragende folies die extra stevig zijn en zeer sterk aan het glas hechten.

Ramen tinten

Ramen tinten gebeurt met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure, waarbij de polyester folie uit 6 gemetaliseerde lagen kan bestaan, heeft deze raamfolie een zeer lange levensduur en garandeert de folie op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70%. Het hoge UV-block (98%) houdt verkleuring van uw interieur tegen.

De folies waarmee wij werken zijn altijd van een krasvaste coating voorzien, zodat de folie niet beschadigd wordt bij het wassen en reinigen van de autoruiten.

Laat uw autoruiten professioneel tinten

Blinderen van autoruiten

U heeft de keuze tussen verschillende kleurtinten, van heel licht naar donker. Bij het tinten of blinderen van uw autoruiten is het belangrijk dat u zich houdt aan de wetgeving op het gebied van autoramen blinderen. Zo moet uw voorruit minimaal 75% lichtdoorlatend zijn en voor de zijruiten geldt een lichtdoorlatendheid van 70%. Alleen de achterruit mag u voorzien van een donkere folie. Wanneer u zich niet aan de voorschriften houdt brengt u de verkeersveiligheid in gevaar. Het is daarom altijd verstandig om uw ruiten te laten tinten of blinderen door een specialist die bekend is met de regelgeving. Merkx is uiteraard precies op de hoogte van de regels met betrekking tot het tinten en blinderen van autoruiten. Ook hebben wij jarenlange ervaring en we werken enkel met hoogwaardige kwaliteitsfolies. We vertellen u graag meer. Bel ons voor een afspraak op 073 - 644 63 44 of neem contact met ons op via de contactpagina.

Raamfolie aanbrengen op de achterruit van een auto

In het kader van de flexibiliteit en lenigheid van onze monteur, hierbij een korte video van het aanbrengen van raamfolie op de achterruit van een Sedan.