Merkx - Sterk in ontwerp

Beletteren in optima forma

Uw huisstijl houdt niet op bij het briefpapier, een visitekaartje en een site. Ook de gevel van uw bedrijfspand, uw ramen of etalage en uw bedrijfsauto lenen zich uitstekend het maken van reclame! Met belettering van Merkx zorgt u ervoor dat uw merk opvalt en dat niemand meer om uw bedrijf heen kan. Wij beletteren alle oppervlakten en ondergronden die u maar wenst, niets is ons te gek. Ook zijn we thuis in het gebruik van decoratieve raamfolies om uw etalage, kantoor of ontvangstruimte te laten aansluiten bij de merkbeleving die u wilt creëren. Lees meer over raamfolie belettering en bordreclame.

Autobelettering

autobelettering - Merkx.nl

Autoreclame is een slimme manier om uw bedrijfsnaam en logo onder de aandacht te brengen. Wij verzorgen de belettering op uw auto, bestelbus of andere voortuigen. Van alleen het plaatsen van uw logo, telefoonnummer en website tot het volledig beletteren van uw auto, wij regelen het voor u. Lees meer over autobelettering.

Van advies tot uitvoering

Merkx is uw totaalleverancier voor signing en belettering. We deinzen niet terug voor een beetje uitdaging, voor elke vraag komen we met een mooie oplossing. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij adviseren u over de best passende uitvoering. Onze materialen hebben altijd de hoogste kwaliteit waardoor de signing heel duurzaam is. Natuurlijk hanteren we scherpe prijzen, voor elk budget kunnen we mooie dingen maken. Wij besteden al onze zorg aan uw huisstijl. Dat is dan weer ons visitekaartje.

Wilt u meer informatie over beletteren? Neem contact met ons op via telefoonnummer 073 - 644 63 44 of via het contactformulier op de contactpagina.