Merkx - Totaalleverancier van uw gevelreclame

Uw merk op de voorgrond met spandoeken en banieren

Heeft een nieuw product of dienst of is er een actie die u graag wil promoten? Spandoeken en banieren zijn de perfecte aandachttrekkers voor uw boodschap, product of actie. Bij Merkx kunt u terecht voor het bedrukken van al uw spandoeken en banieren. Elk gewenst formaat is mogelijk en ook in materiaalsoort en afwerking is er veel keuze.

Van grote afstand zichtbaar en buitengewoon indrukwekkend

Buitenreclame spandoeken en banieren

De uitstraling van uw winkel, bedrijfspand of kantoor is bepalend voor de eerste indruk. Met een spandoek of banier tegen de gevel slaat u twee vliegen in één klap: u laat zien wie u bent en er is ruimte genoeg om een (tijdelijke) boodschap te communiceren. Met spandoeken en banieren toveren wij elk gebouw om tot een reclamedrager. Wilt u uw reclamedoek plat of haaks op de muur, gaat u voor heel chique of liever een budgetoplossing, klein of megagroot? Bijna alles kan!
Met het design van het doek creëert u snel de sfeer die u voor ogen heeft. Het is zelfs mogelijk om uw reclame-uiting te verlichten voor nog meer impact. Een groot voordeel is dat u uw reclamedoek eenvoudig wisselt. Zo kunt u bijvoorbeeld elke maand een andere actie onder de aandacht brengen.

Laat een spandoek bedrukken door Merkx en steel de show.

Merkx levert banieren en spandoeken in alle varianten die u maar wenst. Wij leveren nagenoeg elk formaat, er zijn zelfs doeken mogelijk van 250m2! Onze materialen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en blijven lang mooi in alle weersomstandigheden. We kijken altijd goed naar waar uw spandoek of banier komt te hangen en adviseren u over het soort doek en spansysteem dat het meest geschikt is. Natuurlijk monteren we de doeken ook vakkundig. Vertrouw op de expertise en ervaring van Merkx en informeer naar de mogelijkheden voor het laten bedrukken van spandoeken en banieren. Bel ons op telefoonnummer 073 - 644 63 44 of neem contact met ons op via de contactpagina.