Nooit meer de weg kwijt dankzij bewegwijzering van Merkx

Niets is zo vervelend als de weg moeten zoeken in een onbekende omgeving. U bewijst uw bezoekers een enorme dienst met goede bewegwijzering. Met de bewegwijzeringsborden van Merkx wijst u uw klanten, cliënten en leveranciers altijd de juiste route. Wij hebben oplossingen voor binnen en buiten, voor vast of tijdelijk gebruik. Onze bewegwijzeringsborden zijn verkrijgbaar in vele vormen, (duurzame) materialen en kleuren.

Bewegwijzeringsborden voor buiten

Merkx levert functionele bewegwijzering om uw bedrijf vindbaar én zichtbaar te maken:

  • Met reclameconsoles creëert u een zekere basis voor uw bewegwijzering. Een reclameconsole bestaat uit twee staanders met daartussen een aluminium paneel. Dankzij het modulaire systeem is het heel eenvoudig om het bord snel aan te passen mocht dat nodig zijn.
  • Ook voor reclamezuilen en reclametotems kunt bij Merkx terecht. We leveren ze in alle vormen en maten, verlicht en onverlicht.
  • Goede parkeersigning leidt elke bezoeker snel naar de juiste parkeerplaats! Wij bieden verschillende parkeerbordjes en parkeerplaatsborden voor elke situatie.


Tip: voer de bewegwijzering door op en rondom uw pand, met vlaggen, spandoeken en banieren, reclameborden en gevelletters.

Bewegwijzeringsborden voor binnen

Eenmaal binnen wilt u uw bezoekers natuurlijk ook naar de juiste bestemming begeleiden. Merkx helpt u graag op weg met binnenbewegwijzering. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken. Denk aan deurbordjes, hangborden, haaks-op-de-muur borden, aan- en afwezigheidsborden, bezet-vrij bordjes, toiletborden, vluchtweg- en plattegrondborden en richtings- en overzichtsborden. Kies zelf voor het materiaal: aluminium, kunststof, rvs of een combinatie van materialen. Bekijk de catalogus alvast online.