Weg met die grauwe muren

Kantoorruimten zijn helaas vaak niet de meest inspirerende plekken. Terwijl er toch vaak creativiteit van de mensen die er werken wordt verwacht. Merkx biedt veel mooie wandbekledingsoplossingen die uw kantoorruimte een flinke upgrade geven. Uw medewerkers gaan zeker weten met een goed humeur aan het werk! Ook in uw praktijkruimte, kantine, vergaderzaal, ontvangsthal of wachtruimte geeft foto- of posterbehang direct een andere sfeer.

Fotobehang brengt uw ruimte tot leven

Fotobehang

U kunt alle kanten op met fotobehang. Een tropisch regenwoud, woeste woestijn of een spectaculaire skyline op de achtergrond? Het kan allemaal. Verwerk de huisstijl in uw behang, of kies voor eigen foto’s en vertel uw verhaal met een fotomuur. Misschien heeft u mooie foto’s uit de geschiedenis van uw bedrijf of van bijzondere prestaties? Inspireer uw medewerkers met creatief behang en ervaar de toegenomen productiviteit!

Alleen een muur nodig

Waarom kiezen voor een standaard wand in een saaie kleur? Breng sfeer in uw ruimte met posterbehang! Overal waar u wilt kunt u fotobehang aan (laten) brengen. U heeft alleen een muur nodig. Merkx levert fotobehang in vele soorten en maten en uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen foto te verwerken in uw fotobehang. Ook voor andere vormen van wanddecoratie is Merkx u graag van dienst. Informeer naar de mogelijkheden voor úw wanden. U bereikt ons op telefoonnummer 073 - 644 63 44 of met behulp van het contactformulier op de contactpagina.