Merkx - Creatief en herkenbaar

Specialist in raamfolie en belettering

Al sinds 2001 timmert Merkx aan de weg. Begonnen met het blinderen en tinten van autoruiten, maar inmiddels bieden wij reclame- en beletteringsoplossingen voor alle mogelijke signing vraagstukken. Merkx is uitgegroeid tot een totaalleverancier op gebied van visuele communicatie. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Kortom: bij Merkx vindt u alles onder één dak wat u nodig heeft om uw merk tot leven te brengen. Wel zo makkelijk!

Ervaren signmakers

De drijvende kracht achter Merkx is oprichter en eigenaar Stefan Merkx. Merkx bestaat uit een klein team van ervaren signmakers en werkt met een professioneel netwerk van leveranciers. Wij staan bekend om onze nuchtere Brabantse aanpak. U weet altijd wat u aan ons heeft. Ook gaan we altijd voor kwaliteit op de lange termijn, zodat u lang geniet van uw communicatiemiddelen. En op onze prijzen zijn we natuurlijk scherp.

Mogen wij uw merk binnenkort ook tot leven brengen?

Op deze site vindt u informatie over onze producten en diensten en vele voorbeelden van projecten waar we trots op zijn. Heeft u een specifieke vraag of behoefte? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De mooiste opdrachten zijn namelijk de opdrachten die we niet eerder hebben gedaan! Ons telefoonnummer is 073 – 644 63 44. U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier op deze website. De koffie staat klaar!