Sfeer scheppen met wanddecoratie

Wanddecoratie

De sfeer in een ruimte is vaak heel bepalend voor het gevoel van uw medewerkers, klanten of patiënten. Dit gevoel heeft zelfs een directe invloed op het gedrag of de productiviteit van mensen. Reden te meer om veel aandacht te besteden aan de look & feel van de ruimte waar mensen werken of waar u uw gasten ontvangt. Merkx heeft alles in huis om uw ruimten perfect aan te laten sluiten op de functie ervan.

Eindeloze mogelijkheden

Met de wanddecoratiemogelijkheden van Merkx kunt u gebruik maken van al uw creativiteit, omdat er bijna geen grenzen zijn. Met behulp van fotostickers creëert u bijvoorbeeld een niet van echt te onderscheiden houten wand. Wij realiseren full colour muurprints op decotex, hout, pvc, acrylaat of op ander materiaal. Hiermee tovert u een saaie ruimte snel om tot een inspirerende plek om elkaar te ontmoeten of om samen te werken. Succes verzekerd!

Van kleine tot grote prints

Ook voor posters en stickers in verschillende formaten kunt u bij Merkx terecht. Wij printen bijvoorbeeld op papier, (sticker)folie, spandoek pvc, canvas en etched-glass folie. De etched-glass folie is transparant, dus aan beide kanten zichtbaar. Heeft u een ander product of materiaal waarop u iets wilt printen? Grote kans dat wij er een oplossing voor hebben. Voor Merkx is geen ontwerp te complex, vraag gerust vrijblijvend naar onze mogelijkheden op telefoonnummer 073 - 644 63 44 of neem contact met ons op via de contactpagina. De levendige kleuren, hoge kwaliteit en scherpe prijzen van onze prints zullen u zeker niet teleurstellen. Merkx blijft plakken!