Merkx - Sterk in ontwerp

Val op!

Benut u uw bedrijfspand en de directe omgeving ervan voldoende?  Wanneer u het slim aanpakt ziet niemand uw bedrijf meer over het hoofd. Er zijn tal van manieren te bedenken om reclame op, bij of in uw pand te maken. Bijvoorbeeld met reclameborden, reclamezuilen en lichtreclame. Wij denken graag met u mee over de beste en meest opvallende reclame voor uw bedrijf.

Reclameborden

Reclamebord Respect Gym

Bijna elk pand heeft wel één of meerdere reclameborden. Zo ziet een bezoeker of leverancier meteen dat hij op het juiste adres is. Merkx biedt reclameborden van verschillende materialen. Wij printen de reclameboodschap rechtstreeks op het materiaal of maken gebruik van plakletters. De borden zijn uiteraard ook prima binnen te gebruiken, ter decoratie of met een functioneel doel.

Reclameborden- en zuilen

Door het plaatsen van een unieke zuil voor uw pand trekt u gegarandeerd de aandacht van uw bezoekers. Een zuil geeft al snel een chique en verzorgde uitstraling en versterkt uw huisstijl. Reclamezuilen zijn er in verschillende maten, vormen en uitvoeringen. Er zijn zuilen voor buiten, maar ook voor binnen. Verlicht of onverlicht, losstaand of om aan een wand te bevestigen: aan u de keuze.  Merkx is uw leverancier van alle soorten reclamezuilen.