Merkx - Creatief met raamfolies

Merkx is dé raamfolie-expert

Merkx staat al jaren bekend als expert in alle soorten raamfolies. Raamfolies zijn er in vele uitvoeringen; bijvoorbeeld zonwerende folie, veiligheidsfolie of decoratieve folie. Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is het niet eenvoudig om de juiste keuze te maken. Wij adviseren u graag over het type raamfolie dat het beste past bij uw situatie.

Raamfolie voor uw auto

Autoruiten blinderen door Merkx

Voor het aanbrengen van folie op uw autoruiten kunt u bij Merkx Reclame uitstekend terecht. Wij leveren verschillende soorten auto folies en kunnen deze op professionele wijze aanbrengen op uw ruiten. Van ramen tinten tot volledig blinderen: bij Merkx Reclame krijgen uw autoramen altijd de juiste behandeling. Immers: plakfolie van 'Merkx blijft plakken'!

Meer over raamfolie voor auto's

Raamfolie in huis of op kantoor

Decoratieve raamfolie

Steeds meer bedrijven en particulieren ontdekken de voordelen van het tinten of decoreren van ramen op kantoor of in huis met de daarvoor bestemde raamfolies. Decoratieve raamfolies geven iedere ruimte direct een fraaiere uitstraling. Zonwerende folie voorkomt verkleuring van interieur en beperkt gevaarlijke situaties met glasscherven tot een minimum. Bij Merkx kunt u vrijblijvend terecht voor deskundig advies op maat; voor ieder raam de juiste folie.

Meer over raamfolie voor gebouwen

Raamfolie als zon- en warmtewering

Zon- en warmtewerende raamfolie

Zonlicht is onmisbaar in een werk- of woonomgeving. Maar soms is de straling hinderlijk vanwege de warmte of de schittering van de zonnestralen op uw beeldscherm of werkplek. Veel mensen tinten of blinderen daarom hun ramen om zon en warmte te weren. Met de juiste raamfolie geniet u nog steeds van daglicht en beheerst u tegelijkertijd het klimaat. Raamfolie werkt namelijk warmtewerend doordat de folie de zon reflecteert en absorbeert. Hierdoor blijft het binnen lekker koel. En in de winter houdt de folie de warmte juist binnen! Tegelijkertijd zorgt raamfolie voor een mooie uitstraling en vermindert u de inkijk, terwijl u gewoon naar buiten kunt kijken. Ook werkt raamfolie perfect tegen het verkleuren van uw interieur of producten achter glas doordat het uv-straling tegenhoudt.

Meer informatie over zon- uv- en warmtewerende raamfolies

Veiligheid voorop

Merkx levert speciale veiligheidsfolies die u beschermen tegen letsel dat kan ontstaan wanneer glas breekt. De folie zorgt er namelijk voor dat de glasscherven bij elkaar blijven. En wist u dat raamfolie inbraakvertraging is? De folie maakt het raam steviger waardoor het lastig kapot te slaan is. Onze folies zijn geschikt voor gebouwen zoals kantoren en woningen, maar ook voor auto’s.