Merkx - Creatief met raamfolies

Raamfolie voor gebouwen: mooi én functioneel

Decoratieve raamfolie in gebouwen

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van glasfolie voor gebouwen. Raamfolie verfraait niet alleen de uitstraling van uw kantoor of huis, het biedt u ook veel functionele voordelen. Zo voorkomt u inkijk, maar behoudt u wel daglicht. In kantoorruimten zorgt raamfolie voor een open sfeer terwijl u uw medewerkers tegelijkertijd privacy biedt om ongestoord te kunnen werken.

Houd zonnewarmte buiten en bespaar energie

Met zonwerende folie houdt u de hoog- en laagstaande zon buiten en beschermt u uw interieur tegen de schadelijke effecten van uv-straling. Door uw raam te verduisteren of te blinderen houdt u de warmte buiten in de warme zomer en binnen in de koude winter. Zo bespaart u energie en dus geld!

Veiligheidsfolie

Door speciale veiligheidsfolie te gebruiken verhoogt u de veiligheid van uw ramen aanzienlijk. Hiermee maakt u het inbrekers lastig en creëert u een veilige omgeving voor uw bezoekers en personeel. Veiligheidsfolie is een zeer sterke folie die ervoor zorgt dat glas in geval van breuk netjes bij elkaar blijft. Dit vermindert zowel lichamelijke als materiële schade! Uiteraard voldoen de glasfolies waar wij mee werken aan de hoogste NEN-norm. Wanneer u kiest voor veiligheidsfolie bent u ook nog eens veel goedkoper uit dan bij gehard glas, dubbel glas of veilgheidsglas.

Speciale toepassingen

Bij Merkx kunt u tevens terecht voor zelfklevende windowfilms, speciaal ontwikkeld voor kunststof panelen. Uitermate geschikt voor veranda's, serres en lichtstraten! Kies voor een stijlvolle uitstraling, klimaatbeheersing én veiligheid met onze hoogwaardige raamfolies.

Interesse? Neem contact met ons op!