Merkx - Sterk in ontwerp

Uw ramen als reclamedragers

Wanneer uw bedrijfspand zich minder goed leent voor in het oog springende gevelreclame, is raamfolie belettering een goed alternatief. Maar ook aan uw kantoor of ontvangstruimte voegt het gebruik van plakletters of raamstickers echt iets toe. U geeft er uw ruimte snel en eenvoudig een professionele en sprekende uitstraling mee. En mooi meegenomen: raamfolie belettering vermindert meteen de inkijk en zorgt voor privacy.

Thuis in raamfolie

Belettering in raamfolie

Merkx is zeer bekend met de diverse raamfoliesoorten die er bestaan en adviseert u graag. Zo is zandstraalfolie heel geschikt als u inkijk wil tegengaan. En u kunt meteen uw bedrijfslogo en tekst in het ontwerp opnemen. Wilt u liever wat meer kleur? Kies dan voor gekleurde folies of laat de folie full colour bedrukken. Zeker wanneer u foto’s wilt verwerken in uw raamfolie is dit een fantastische manier om de aandacht te trekken. Heeft u een winkelpand en wilt u de etalage of ramen voorzien van een reclameuiting? Dan is one-way vision folie een heel goede optie. Deze speciale folie zorgt er namelijk voor dat u van binnen naar buiten onverminderd zicht heeft.
Wij maken voor al onze oplossingen gebruik van hoogwaardige folies die vele jaren meegaan en uw merk de professionele uitstraling geven die het verdient.

Wilt u meer informatie over raamfolie belettering? Neem contact met ons op via telefoonnummer 073 - 644 63 44 of via het contactformulier op de contactpagina.