Merkx - Totaalleverancier van uw gevelreclame

Uw naam blijft hangen met gevelreclame van Merkx

Gevelletters geven een bedrijf of winkel meerwaarde. Met gevelreclame bepaalt u namelijk het aanzicht van uw pand en geeft uw bedrijf de uitstraling die u wenst. Merkx levert diverse soorten gevelbelettering, waaronder gevelletters uitgevoerd in frees- of doosletters. En wist u dat het niet eens letters hoeven te zijn? Alle vormen zijn mogelijk, dus ook uw logo! Wij ontwerpen, produceren én installeren uw gevelbelettering.

Freesletters en doosletters

Buitenreclame gevelletters

U kunt het zo gek niet bedenken of het kan met gevelreclame. Er zijn weinig beperkingen in vormgeving, typografie en materiaalgebruik bij gevelletters. In de meeste gevallen kiezen onze klanten voor freesletters of doosletters. Freesletters worden (de naam zegt het al) gefreesd uit bijvoorbeeld kunststof, aluminium, rvs, metaal, dibond, acrylox of ander materiaal. Met losse doosletters, ook wel boxletters genoemd, creëert u een stoere of robuuste uitstraling. Deze letters zijn driedimensionaal, waardoor meer diepte ontstaat dan bij freesletters. Perfect om 3D-effecten mee te bereiken! Wilt u ook ’s avonds indruk maken? Denk dan eens aan verlichte doosletters of verlicht uw gevelreclame met een verlichtingsarmatuur of spot.

Maatwerkoplossingen voor gevelbelettering

Geen bedrijf is hetzelfde en daarom levert Merkx altijd maatwerkoplossingen. Samen met u bekijken we welke gevelbelettering het best past bij uw pand, omgeving, budget en niet te vergeten uw smaak! Wij adviseren over de plaats aan de gevel en over de optimale verhouding tussen de grootte en de dikte van de gevelletters. Weet u al wat u wilt? Lever dan uw ontwerp aan en wij voeren het uit. Heeft u geen idee? Bekijk dan onze voorbeelden van gevelbelettering en we komen samen tot een goed plan voor uw merk. Neem contact met ons op! Ons telefoonnummer is 073 - 644 63 44, of vul het contactformulier in op de contactpagina.