Breng uw merk tot leven met wandbekleding

De ruimte waar u uw klanten of cliënten ontvangt weerspiegelt de identiteit van uw organisatie. Hetzelfde geldt voor uw kantoor. Wist u dat een prikkelende werkomgeving de creativiteit en productiviteit van uw medewerkers een flinke boost kan geven? Door gebruik te maken van wanddecoratie of fotobehang geeft u allereerst sfeer aan uw ontvangstruimte, showroom of kantoor. Maar belangrijker nog is dat u uw bezoekers en medewerkers inspireert. Merkx tovert uw kale wanden graag om tot prachtige beelddragers waarmee u úw verhaal vertelt.

Pimp elke ruimte met de wanddecoratie van Merkx.nl

Wandbekleding van hoge kwaliteit

Wij leveren diverse soorten wandbekleding, zoals fotobehang, foto’s op decotex, hout, pvc of acrylaat en fotostickers. Kies het materiaal dat past bij de ruimte en creëer de uitstraling die u wil. Misschien heeft u foto’s die typerend zijn voor uw bedrijf, of een foto van vroeger? Maak iets bijzonders van uw wanden en breng uw merk tot leven! Wij denken graag met u mee over de uitvoering die past bij de stijl van uw bedrijf. Onze wandbekleding is van hoge kwaliteit en de prijzen zijn scherp. En uiteraard komen wij de wanddecoratie vakkundig bevestigen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Sfeerverhogend én functioneel

Wilt u een bestaand gebouw een moderne nieuwe uitstraling geven? Met wanddecoratie geeft u een oppervlakte een geheel nieuw aanzicht. Dankzij de nieuwste technieken zijn de mogelijkheden eindeloos. Met wandbekleding kleedt u een ruimte aan, maar wist u dat het ook heel functioneel is? Door het gebruik van het juiste materiaal dempt u namelijk het geluidsniveau van de ruimte. Kijk bij wanddecoratie of bel ons direct voor een oplossing op maat op telefoonnummer  073 - 644 63 44.