Merkx - Totaalleverancier van uw gevelreclame

In weer en wind in beeld met een reclamevlag van Merkx

Het blijft mooi om te zien: een trots wapperende vlag aan de gevel van uw bedrijfspand. Een reclamevlag is de perfecte drager van uw merk en zorgt voor snelle herkenning door uw doelgroep. Dankzij de reclamevlaggen van Merkx mist niemand uw reclameboodschap. Voor elke gelegenheid kunt u bij ons uw vlag laten drukken. Wij maken gebruik van duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan; uw vlaggen blijven dus lang mooi. En natuurlijk zorgen wij voor de juiste materialen om uw vlag te bevestigen.

Voor elk doel een reclamevlag

Reclamevlaggen zijn zeer breed inzetbaar. Het is dan ook niet zo gek dat er vele soorten bestaan. Merkx biedt onder andere:

  • Gevelvlaggen: deze traditionele reclamevlaggen ziet u vaak bevestigd aan een bedrijfspand. Ze zorgen meteen voor herkenning en zijn prachtig om te zien.
  • Baniervlaggen/staande mastvlaggen: deze vlaggen hangen verticaal langs de vlaggenmast, met behulp van een ‘banieruithouder’. Uw logo en boodschap is hierdoor altijd leesbaar. Perfect voor kantoren en bedrijfspanden!
  • Kioskvlaggen: heel handig voor winkelpanden. De vlaggenstok hangt in een hoek van 45 graden, waardoor de vlag naar beneden hangt en de opdruk altijd goed zichtbaar in bijvoorbeeld een drukke winkelstraat.
  • Beach- en dropflags: deze reclamevlaggen zijn ideaal wanneer u de aandacht wilt vestigen op een tijdelijke actie, of wanneer u ze gebruikt op verschillende locaties. U komt dit soort reclamevlaggen vaak tegen bij winkels, restaurants of sportevenementen en festivals. Het voordeel is dat ze makkelijk zijn op- en af te bouwen. En ze wegen bijna niets! Beach- en dropflags zijn er in verschillende formaten en wij bedrukken ze met elk gewenst ontwerp.

Laat uw vlag bedrukken door Merkx

Naast bovenstaande reclamevlaggen zijn er nog veel meer varianten denkbaar. Wij bieden een ruime keuze in materiaal, formaat en bevestigingsmaterialen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welk soort reclamevlag past bij uw wensen. Bel ons op telefoonnummer 073 - 644 63 44 of neem contact met ons op via de contactpagina.